От месец Август 2022 софтуерът zSpace Studio има нова версия с леко променен интефейс, но запазена функционалност. Новата версия е zSpace Studio A3, а стартиращият код вече е AP64. Преди да може да се стартира обаче трябва да бъдат направени съответните ъпдейти. Две са опциите да бъдат направени тези ъпдейти:

 1. Първата възможност е да извършите ъпдейтите от App Manager. За тази цел трябва отидете на в старт менюто и да въведете в търсачката „App Manager“. След като отворите програмата и тя стартира, трябва да направите пуснете за ъпдейт всички системни приложения, както и по-долу в списъка да намерите приложението Studio A3 и да го пуснете да се инсталира. След като всички ъпдейти и инсталацията приключат вече ще можете да влезете в новата версия на софтуера през zCentral със страртиращ код AP64.
 2. За Ваше улеснение сме подготвили .bat файлове, които да извършат ъпдейтите автоматично. .bat файловете са качени по- надолу като архив. Трябва да бъдат разархивирани на съответната машина и да ги стартирате. Има един .bat файл, който да служи за ъпдейт на zSpace Laptop и един, който да послужи за ъпдейт на zSpace AIO работната станция. Инструкциите за ъпдейт посредством .bat файл:
 • Разархивирате файловете от архива на флашка и я включвате в сътветната машина (Моля внимавайте да не включите файловете предназначени за AIO в лаптоп или обратно!)
 • От директорията на флашката, можете да прехвърлите двата файла върху хард диска на компютъра, за да можете да използвате флашката за друга машина.
 • Стартирате файла “Installer Assist” (Windows Batch File) с десен бутон и опцията “Run as Administrator”.
 • На компютъра ще се отвори Command Prompt, който може да минимизирате докато текат ъпдейтите. Ъпдейтите завършват автоматично, без да е необходимо да правите нещо допълнително. Когато ъпдейтите приключат ще се затвори Command Prompt прозореца.
 • От тук нататък, влизайки в zCentral трябва да въвеждате код AP64 за да достъпвате до новата версия на софтуера.

ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА .BAT ФАЙЛ ЗА ЪПДЕЙТ НА ZSPACE AIO

ЛИНК ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ НА .BAT ФАЙЛ ЗА ЪПДЕЙТ НА ZSPACE LAPTOP

Categories:

Tags:

Comments are closed

Сертификати
  Календар
  април 2024
  П В С Ч П С Н
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
  2930